Actief op Rechtswinkel.nl

Omdat ik het belangrijk vind dat mensen geholpen worden met hun juridische vragen en kwesties ben ik ook actief op Rechtswinkel.nl. Inmiddels heb ik daar al meer dan 300 vragen beantwoord met een gemiddelde beoordeling van 4,6/5 sterren.

Rechtswinkel tracht:

het recht beter bereikbaar en transparanter te maken, zodat de rechtzoekenden meer zelfredzaam worden. Uit idealisme en uit liefde voor het vakgebied. Het is een platform waarmee particulieren, bedrijven, juristen, fiscalisten en mediators hun voordeel mee kunnen doen.

Rechtswinkel.nl

Profiel en reviews

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op Rechtswinkel, mijn profiel of reviews via onderstaande links.

Mijn profiel op Rechtswinkel
Reviews over mij op Rechtswinkel

Beantwoorde vragen in 2022

Hieronder vind je een overzicht van een aantal van de vragen die ik in 2022 heb beantwoord.

Heeft u zelf vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via onderstaande knoppen.